Skip to content
Menu

Vanaf 2003 ervaring

Hostingsupport

Ik raad je aan om bij Brenno Hiemstra van Hostingsupport de hosting te doen. Een zeer fijne samenwerking. Mijn eigen websites en mail staan ook bij hem en ik ben meer dan tevreden, ook al mijn “website” klanten hosten bij hem en dat zijn er heel veel. Brenno zit al 25 jaren in het vak. Zeer deskundig en erg behulpzaam. Ik laat hem even aan het woord:

Mijn naam is dus Brenno Hiemstra. Ik ben 45 jaar en woonachtig in Grootebroek, Noord-Holland. Al bijna 25 jaar houd ik mij bezig met het beheren van internetsystemen. Van kleine hostingservers tot grotere omgevingen die miljoenen bezoekers per maand moeten verwerken. Wil je meer weten over mij? Laten we dan even linken op LinkedIn.

Hosting Support

Hosting Support is de merknaam die ik gebruik voor mijn hosting activiteiten. Dit is een onderdeel van Crossplatform. Mijn drijfveren zijn het aanbieden van goede hostingfaciliteiten voor mijn klanten, persoonlijk contact en korte lijnen. Bij vragen of opmerkingen: stuur mij een WhatsApp of bel mij!
Op hostinggebied bied ik een uitgebreid pakket:

  • Een externe anti-spam dienst: elke dag stuur ik een overzicht via email met alle spamberichten die worden vastgehouden. Je kan deze alsnog laten doorsturen
  • Een externe “backup” mailserver bij eventuele calamiteiten.
  • Dagelijkse backups van je website en email naar een externe backupserver.
  • Hosting van websites en email op gescheiden servers.

Continuïteit, snelheid en zekerheid zijn belangrijke onderdelen binnen mijn hostingoplossing. Dat is ook de reden dat de backups op een gescheiden systeem worden opgeslagen.