Skip to content
Menu

Vanaf 2003 ervaring

Search Engine Optimization

vindbaarheid website

SEO: online vindbaarheid

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel: het optimaliseren van uw vindbaarheid via online zoekmachines. Vindbaarheid is een meetbaar gegeven dat laat zien hoe goed uw website te vinden is in een zoekmachine.

Uw site geeft potentiële klanten de kans om informatie op te doen over uw werkwijze of producten, u te leren kennen en om contact op te nemen. Maar daarvoor moeten zij u wel eerst weten te vinden. Een hoge mate van vindbaarheid is dus zeer belangrijk, want wie gemakkelijk te vinden is, krijgt veel bezoekers. En bezoekers worden gemakkelijk klanten als blijkt dat u hun hulpvraag kunt beantwoorden.

Online vindbaarheid vergroten

Vroeger was het genoeg als uw teksten wat trefwoorden bevatten maar daar komt u nu niet meer mee weg. Uw website moet in de achtergrond gevuld zijn met de modernste SEO-technieken om vlot gevonden te worden door iedereen die binnen uw doelgroep valt. Ook wilt u in het algemeen een hoge ranking halen in de belangrijkste zoekmachines.

SEO-technieken

Yeah Online is op de hoogte van de nieuwste SEO-technieken om uw website bovenaan te krijgen en te houden. Wij verhogen de laadsnelheid van uw pagina’s, doen keyword onderzoek en voegen alt teksten toe aan uw afbeeldingen. Ook verzorgen wij meta-optimalisatie voor uw gehele site, linkbuilding en dienen wij een sitemap in. Google Analytics heeft voor ons geen geheimen meer.

Van A tot Z begeleiden wij u bij SEO, door middel van advisering, ondersteuning en onderhoud.

Nieuwe klanten ontvangen bij ons 6 maanden gratis SEO onderhoud bij afname van een SEO project.

Hebt u al een website? Dan kan Yeah Online voor u een voordelige SEO SCAN uitvoeren, die direct de mogelijkheden voor verbetering blootlegt.

Wij zorgen ervoor dat onze kennis up-to-date blijft, door diverse cursussen en trainingen te volgen, bij gecertificeerde aanbieders. Zo kunnen wij u garanderen dat uw website bovenaan in de hitlijsten prijkt. Want een site van Yeah Online mag gezien worden!

seo
vindbaarheid