Skip to content
Menu

Vanaf 2003 ervaring

Logo ontwerpen

Het logo is een onderdeel van de huisstijl

Als grafisch vormgever ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en opvallende logo’s voor bedrijven. Een logo is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is het eerste dat klanten zien.

Door mijn creativiteit en vaardigheden te combineren, zorg ik ervoor dat mijn klanten een logo krijgen dat hen onderscheidt van hun concurrenten.

Het logo leveren we digitaal aan in hoge kwaliteit. Wij leveren een vector bestand, jpg en png.

Het is ook mogelijk om uw huidige logo op te frissen.

Mijn ontwerpproces begint altijd met een gesprek met de klant. Ik wil graag meer te weten komen over het bedrijf, de doelgroep en de visie van de klant. Op basis van deze informatie ga ik aan de slag met het ontwerpen van het logo. Ik maak hierbij gebruik van verschillende ontwerpmethoden en -technieken om tot een uniek en opvallend ontwerp te komen.

Ik werk nauw samen met mijn klanten tijdens het ontwerpproces. Ik stuur regelmatig concepten en ontwerpen op, zodat de klant feedback kan geven. Op basis van deze feedback pas ik het ontwerp aan, totdat de klant helemaal tevreden is.

Als grafisch vormgever heb ik veel ervaring met het ontwerpen van logo’s voor verschillende soorten bedrijven. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een groot bedrijf, ik zorg ervoor dat het logo de doelgroep aanspreekt.

Als u op zoek bent naar een uniek en opvallend logo voor uw bedrijf, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat mijn klanten tevreden zijn met het eindresultaat.

Neem gerust contact met mij op als u meer wilt weten over mijn diensten of als u een offerte wilt aanvragen. Ik help u graag verder!