Skip to content
Menu

Vanaf 2003 ervaring

Tekstschrijver Rita

Rita Hooijmans tekstschrijver noord holland

Schrijven

Schrijven is een vak dat je – letterlijk – tot in de puntjes moet beheersen. Maar… 

Je wilt niet schrijven?

Je hebt geen tijd om zelf te schrijven.
Je vindt schrijven vermoeiend of saai.

Je kunt niet schrijven?

Je staart al uren naar een wit scherm, zonder dat er iets uit je handen komt.
Je struikelt over de proppen papier.
Het ligt op het puntje van je tong… en blijft daar lekker liggen.
Het lukt je niet om een compact, lopend verhaal te schrijven.
Je bent bang dat jouw tekst niet goed genoeg is.

En toch heb je wel een tekst nodig. Een advertentie- of webtekst. Een reader of whitepaper. Een persbericht of foldertekst. Een slogan. Of een geweldige bumpersticker.

In dat geval kun je wel wat hulp gebruiken van een tekstschrijver. Iemand die aan een paar woorden genoeg heeft en snapt wat jouw doelgroep wil lezen. Iemand met verstand van marketing én d’tjes en t’tjes. Iemand die vlot en punctueel werkt. Iemand die leesbaar schrijft maar toch rekening houdt met Google en SEO. Kortom: iemand met een fijne schrijfstijl, die je geen vermogen kost.

Zo’n tekstschrijver hebben wij in huis. Met een elegant gevoel voor taal, schrijft Rita voor jou de tekst die je nodig hebt. Moeiteloos typt ze web- en verkoopteksten, blogs, advertenties, columns, folders of artikelen. Van creatief en amicaal tot technisch en zakelijk. Je zegt het maar!

In haar klantenkring vind je verkopers, webdesigners, ondernemers, hobbyisten, kunstenaars en particulieren. Ze schakelden Rita in om oordopjes of tuinhuisjes aan de man te brengen, een biografie te schrijven, een woonhuis te verkopen, huiswerk voor Bedrijfskunde te maken, een artikel voor het plaatselijke weekblad te schrijven, een taxi-website op te frissen, een Facebookadvertentie te maken, enzovoorts.

Dus als jij ook op zoek bent naar foutloze teksten die echt het verschil maken, dan kun je Rita even bellen. Ze zal je vragen beantwoorden en je een interessant projecttarief bieden.

Veelgestelde vragen:

  • Veel studenten en ondernemers zijn heel goed in hun vak maar niet automatisch in het schrijven over dat vak. Enthousiaste ondernemers hebben vaak geen tijd om zelf over hun producten en diensten te schrijven. Schrijven is gewoon een vak. Wij hebben ervoor geleerd en we zijn de hele dag met tekst bezig. Voor al je tekstwerk heb je aan LEV! dus gewoon meer dan aan de buurvrouw.

Wat klanten zeggen: over LEV! Tekstbureau